Ter Hoffsteedeweg 1, 2051EN Overveen
023-5254543
info@fysiotherapieoverveen.nl

Verhuizing

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verhuizing

juni 30, 2023

Graag willen wij u informeren dat Fysiotherapie Overveen eind juni gaat verhuizen naar het onlangs nieuwgebouwde gezondheidscentrum. Medisch centrum Ter Hoffsteede is gevestigd naast het gemeentehuis van Bloemendaal in Overveen. Wij vestigen ons daar samen met de Huisartsenpraktijk Overveen en andere eerstelijns zorgaanbieders.

Onze nieuwe locatie is toegankelijker, ruimer van opzet en beter toegerust om onze patiënten maximaal van dienst te zijn. Naast de beste zorgverlening die u van ons gewend bent kunnen wij ons aanbod nu ook verbreden met postoperatieve revalidaties.

 

Tot en met 23 juni blijven wij gevestigd op het vertrouwde adres aan de Bloemendaalseweg 228a. Per 30 juni openen wij de deuren op ons nieuwe adres aan de Ter Hoffsteedeweg 1 (2051 EN) in Overveen waar u vanaf dat moment van harte welkom bent. Wij kijken er enorm naar uit u op onze nieuwe locatie te mogen verwelkomen.

 

Via deze weg willen jullie ook laten weten dat Irene Kuiper per 21 juni met Pensioen zal gaan. Na jarenlange inzet, mooie samenwerkingen en haar passie voor het vak willen wij Irene bedanken en veel plezier wensen met haar pensioen. Tijdens de openingsreceptie van het nieuwe pand is er mogelijkheid om Irene gedag te zeggen.

De datum zal later bekend gemaakt worden.

 

Gegevens

Datum:
juni 30, 2023

Organisator

Fysiotherapie Overveen

Locatie

Het nieuwe pand
Ter Hoffsteedeweg 1
Overveen, 2051EN
+ Google Maps